Fanoušci Zaklínače se mohou těšit na druhou řadu seriálu s dobrodružstvím Geralta z Rivie. Jacqueline Rathore, osobní kadeřnice Henryho Cavilla, potvrdila, že druhá řada seriálu od Netflixu je natočena. Producenti nyní mohou začít stříhat a připravovat se na premiéru. Efekty má na starost studio stojící za Star Wars či Game of Thrones.

Nová sezóna Zaklínače nemá stanovené žádné datum. Očekává se, že Netflix v brzké době potvrdí dokončení natáčení. Příznivci doufají v premiéru koncem letošního roku. Pokud nevyjde, tak se dá očekávat začátek roku 2022.

Přečtěte si také: Druhá séria Zaklínača ukáže Divoký hon, potvrdzujú to nové fotky

Natáčení druhé řady bylo složité, v souvislosti s pandemii covid-19 došlo k několika odkladům a koncem loňského roku se zranil Henry Cavill, protagonista Geralta z Rivie.

Známý britský herec nyní poděkoval všem spolupracovníkům a připravil pro ně dárek s podpisem a malou soškou se symbolem série Zaklínač odkazující na Geralta, Ciri a Yennefer. U příležitosti dokončení natáčení daroval Cavill dárky i hercům a štábu Ligy spravedlnosti a Mission: Impossible – Fallout.

Připomeňme, že nedávné fotografie poukazují na Divoký hon, který by se měl v druhé řadě Zaklínače objevit.

Přečtěte si také: Zaklínač od Netflixu predstavuje v druhej sérií mnoho nových postáv