První sezóna hororového seriálu Servant od M. Night Shyamalana byla plná nečekaných zvratů, které byste jistě čekali od tvůrce filmů Rozpolcený (2016) nebo Šestý smysl (1999). Zdá se, že druhá série s sebou přinese neméně nových tajemství a bizarních překvapení. To dokazuje její teaser, který nedávno zveřejnila streamovací platforma Apple TV+ a oznámila tak datum premiéry, jež připadá na polovinu ledna.

"Kde je Jericho?" Tuto otázku hned v úvodu klade teaser druhé řady amerického seriálu Servant, který se nese ve velice temném duchu. Seriál sleduje mysteriózní příběh Seana a Dorothy, mladého páru z Filadelfie, jenž truchlí nad záhadnou ztrátou dítěte

Přečtěte si také: Seriál Únos letadla se na službě Apple TV+ dočká druhé řady

Nezvěstný Jericho je nahrazen umělou panenkou, no a aby toho nebylo málo, nechybí ani mladá chůva na hlídání. S tou však není něco v pořádku, protože od okamžiku jejího nástupu do práce se okolo majitelů domu odehrávají nevysvětlitelné věci.

Stejně jako v případě epizod úspěšné první série, i druhá bude ze strany Apple TV+ dávkována postupně, přičemž první díl dorazí k divákům přesně 15. ledna 2021. Fanoušci se tak mohou těšit na návrat známých tváří, mezi něž patří například Lauren Ambrose, Rupert Grint nebo Toby Kebbell.