Ačkoliv se první řada antologie Star Wars: Vize povedla, nemusela sednout všem příznivcům Star Wars. Koneckonců anime není vždy pro každého a navzdory práci různých japonských animačních studií mohly jednotlivé epizody působit poněkud jednotvárně. Nový trailer lákající na druhou řadu ale naznačuje, že rozhodnutí vystřídat anime za různé styly animace z celého světa bylo možná to nejlepší, co mohli v Lucasfilmu udělat.

Jak už víme z dřívějška, druhá řada seriálu Star Wars: Vize vyjde na Disney+ už 4. května/mája 2023 a nabídne devět epizod od animačních studií z Velké Británie, Irska, Španělska, Francie, Indie, Chile, Jižní Afriky, Spojených států a Japonska. Výsledek této pestré směsice je možné vidět i v traileru, který nešetří velkolepými ani skromnějšími okamžiky ani pohledy na velké množství postav a hlavně na nesmírně pestrý rozsah animovaného zpracování.

Video také naznačuje, že i když se Star Wars: Vize zcela odehrávají na jakési vlastní, alternativní časové linii příběhů z předaleké galaxie, která stojí stranou kánonu i nekanonické Legends kontinuity, tvůrci jednotlivých epizod se nebáli využít celou řadu známých prvků.

Stíhačky TIE, kráčející AT-ST, imperiální inkvizitor, Purge Troopeři známí z videohry Star Wars Jedi: Fallen Order, světelné meče všech možných barev, to a mnohem víc bude zjevně utvářet dost svéráznou a exotickou podívanou sázející na 2D, 3D či ruční animaci. Na oficiálním webu Star Wars bylo posléze odhaleno také obsazení, které zahrnuje návrat Denise Lawsona do role pilota Wedge Antillese v epizodě I Am Your Mother nebo herečku Anjelicu Huston. Ta v příběhu Screecher’s Reach propůjčí hlas postavě známé jako Sith Mother. Tak snad bude výsledek vypadat a znít alespoň stejně dobře jako trailer a nově zveřejněný plakát.