Record of Ragnarok se oficiálně vrací na Netflix s druhou řadou. A tak nedávno odhalil nový plakát, jenž láká na další božské souboje, které mají být ještě napínavější a epičtější! První sezóna, která navazuje na kultovní manga sérii od tvůrců Shinya Umemura, Takumi Fukui a Ajichika, debutovala po celém světě prostřednictvím Netflixu loni v létě, spolu s první sezónou poškádlila fanoušky oznámením, že plány na pokračování se již chystají. Od loňského roku, kdy byly tyto plány poprvé vyzrazeny, se o nich mluvilo minimálně, nyní však druhá sezóna konečně udělala další velký krok kupředu.

Oficiální účet Record of Ragnarok na Twitteru oznámil, že druhá sezóna seriálu zamíří na Netflix někdy v roce 2023. I když je zatím datum premiéry nejasné, fanoušci získali lepší představu o tom, co mohou od nových epizod očekávat, a to díky plakátu, který upozorňuje na další sérii soubojů, jež fanoušci v nových epizodách uvidí. Někteří významní bohové a literární postavy jsou také v plánu, ale to opravdu jen v případě, že se seriálu podaří v nových epizodách lépe zasáhnout. Plakát si prohlédněte níže: 

První sezóna měla u fanoušků dost rozporuplné přijetí kvůli tomu, jak byly jednotlivé souboje animované, takže panují zdravé obavy z toho, že by se nové díly mohly dopustit stejných chyb. Ale vzhledem k tomu, že budou uvedeny až příští rok, bude ještě chvíli trvat, než je uvidíme na vlastní oči. Pokud jste byli na seriál zvědaví ještě předtím, než se příští rok na Netflixu objeví druhá série, můžete v současné době na Netflixu najít díly k první sérii seriálu. Společnost Netflix oficiálně popisuje Record of Ragnarok slovy:

„Bohové se chystají vymazat lidi z povrchu zemského. Předtím jim ale dají poslední šanci dokázat, že si zaslouží žít. Ragnarok je tady!“

Přečtěte si také: Proč hrát hry skrze streamovací platformu? Nejlepší hry, které si zahrajete díky Netflixu

Kromě animace byla seriálu vyčítána repetetivnost a natažení jednoho z celkem třinácti soubojů na dlouhé tři díly také mnoho fanoušků nepotěšilo. Jaký ale máte na anime názor vy? Podělte se o něj do komentáře!