Téměř před dvěma měsíci jsme se dočkali prvních fotek k nadcházející dobrodružné fantasy jménem The Princess, ze kterých bylo patrné, že žádná pohádková podívaná pro caparty nás rozhodně nečeká. A potvrdil nám to i první oficiální trailer, na který se můžete podívat výše. Doba se mění. Ve věžích držené princezny už žádné spanilé prince nepotřebují, dokážou se totiž o sebe s pohodou postarat samy. Potvrdí to i hlavní hrdinka filmu v podání Joey King, která udělá něco neslýchaného. Neposlechne svého královského otce a odmítne si vzít prince, který je navíc zcela očividný sociopat. Za trest tak od krále dostane domácí vězení. Následně ale vyjde najevo, že zlotřilý princ bude chtít krále sesadit z trůnu. 

Poslední nadějí na záchranu celého království se tak má stát právě ona statečná princezna, která vezme věci do vlastních rukou. A podle nově vydaného traileru je zřejmé, že se s tím vůbec párat nebude. Za doprovodu písně Bad Reputation od Joan Jett, ze které je patrné, že tvůrcům traileru se hodně líbila scéna ze Shreka, kde to zelený zlobr natře turnajovým rytířům, tak sledujeme princeznino bojové řádění. A ano, svým způsobem to tak trochu připomíná takovou středověkou verzi Johna Wicka. Joey King byla v roce 2020 nominována na Zlatý glóbus v kategorii Nejlepší herečka v minisérii nebo TV filmu za seriál Odhalení. Objevila se taktéž ve slavných sériích jako Fargo, Flash a Kriminálka Las Vegas.  

Režie se ujal vietnamský režisér Le-Van Kiet, který ve své rodné zemi proslul především za filmy hororového a thrillerového žánru. O scénář se postarali Ben Lustig a Jake Thornton. Ve snímku si dále zahrají také Dominic CooperOlga Kurylenko a Veronica Ngo.

Oficiální premiéra je stanovená na 1. 7. 2022