Pouhý měsíc po festivalu Geeked Week se Netflix vrací s dalšími informacemi ke třetí sezóně oblíbeného seriálu DOTA: Dračí krev, který vznikl na motivy známé MOBA videohry DOTA 2 od společnosti Valve. A tentokrát jsme se již opravdu dočkali plnohodnotného traileru, jenž dokazuje, že třetí série bude opravdu epická.

Téměř dvouminutová oficiální ukázka potvrzuje, že se bude příběhové linie točit okolo poslední epické bitvy s mocným démonem Terrorbladem. Fanoušci se tak bezpochyby dočkají pořádných bojových pasáží. Kromě draků, známých hrdinů v čele s Davionem či Princeznou Miranou a padoucha Terrorbladea se v traileru objevily i Direstonem nakažené osoby, jež budou hrát v poslední bitvě nejspíše velikou roli.

Mimo jiné se samozřejmě dočkáme i druhé příběhové linky týkající se znovuvzkříšené bohyně Mene, mladé elfky Fymryn a čaroděje Invokera, kterému na konci druhé sezóny nevyšel jeho plán. Jsme tedy opravdu zvědaví, co se mezi touto trojicí stane a kam až Invoker zajde, aby dosáhl toho, co chtěl.

Fanoušci také spekulují, nebo spíše očekávají, že se třetí kniha ponoří i do tematiky multivesmíru, což by mohlo být opravdu zajímavé. To se ale nejspíše dozvíme, až Netflix zveřejnění oficiální synopsi, nebo až se třetí kniha otevře divákům.

Na třetí sérii opět pracuje showrunner Ashley Miller (Thor, X-Men: První třída) ve spolupráci s jihokorejským Studiem Mir. A změny se naštěstí nedočkalo ani herecké obsazení. Fanoušci se tak mohou těšit například na Laru Pulver jako Princeznu Miranu, Yuriho Lowenthala v roli Daviona nebo třeba Troye Bakera, který propůjčil svůj hlas čaroději Invokerovi.

Třetí knihy (sezóny) seriálu DOTA: Dračí krev se diváci dočkají již 11. srpna/augusta 2022. K dispozici bude na streamovací službě Netflix.