Po opravdu velice uspokojivém třetím Spider-Manovi nyní fanoušci Marvelu vyhlížejí další MCU nadílku, která k nim tentokrát dorazí v podobě druhého dílu Doctora Strange. Ten ponese název in the Multiverse of Madness, přičemž prvního pořádného traileru jsme se dočkali na konci titulků výše zmíněného Spider-Mana. Charismatického komiksového čaroděje (Benedict Cumberbatch) tak čeká dobrodružství napříč paralelními světy, ve kterých se patrně bude muset utkat se svou zlou verzí (Evil Strange Supreme). V onom boji však nebude sám. Krýt záda mu bude i Wanda Maximoff (Elizabeth Olson), kterou Strange vyhledá, aby ji požádal o pomoc. Dočkáme se také starých známých postav jako Christine Palmer (Rachel McAdams), Wong (Benedict Wong) a Karl Mordo (Chiwetel Ejiofor). Taktéž ve filmu poprvé uvidíme zcela novou MCU postavu, kterou bude America Chavez (Xochitl Gomez), která je známá pod pseudonymem Miss America. 

Od konce minulého podzimu ale musel film podstoupit ještě řadu přetáček, které skončily teprve přednedávnem. Přetáčky však nejsou v MCU světě ničím ojedinělým. Jelikož jsou všechny filmy z populárního univerza propojené, tvůrci jednotlivých snímků se občas musí určitým věcem přizpůsobit, aby jejich vize dávala logiku a smysl. Před Vánoci jsme se také dočkali informace, že ony přetáčky rozhodně nebyly malého měřítka. Údajně se jednalo o opravdu velké věci, které navíc do děje přidaly zcela nové postavy. Když jsou ale teď všechny konečně dokončené, znamená to i oficiální konec produkce filmu. Sám Cumberbatch o tom fanoušky informoval před několika dny. Tvůrci nyní mají méně než čtyři měsíce na to, aby film v postprodukci zcela dokončili. 

O režii filmu se postaral režisér Sam Raimi, který se do superhrdinského světa vrací po více než čtrnácti letech. Scénář si vzali na starost Jade Halley Bartlett a Michael Waldron, který pro přetáčky napsal několik zcela nových scén. Pokud vše půjde dobře a podle plánu (zatím to tak rozhodně vypadá), oficiální premiéry bychom se měli dočkat 5. 5. 2022.