Liga spravedlnosti byla velmi očekávaný film, bohužel recenzenti si ji vůbec nechválili a fanoušci se tedy rozhodli, že si raději počkají, až film bude na streamovacích službách, nebo si ho prostě stáhnou. Z toho důvodu film nevydělával tolik jak bylo očekávané. Tím se zpomalila produkce hned několika filmů, jako je například Aquaman, Flashpoint a Joker. Vina byla nejvíce dávána samotnému studiu, že vyhodili režiséra Zacka Snyder poté, co si chtěl od natáčení dát pauzu z důvodu rodinných problémů.

Do režisérského křesla nakonec usedl Joss Whedon, který má na filmy dost jiný pohled nežli Zack. Josse můžete znát například jako režiséra Avengers: Age of Ultron, nebo Much Ado About Nothing. Ještě než se film vůbec dostal do kin, začalo vyplouvat na povrch, jak se zásadně přetočil třetí akt filmu a byla vystřižena skoro hodina celkové stopáže. Všichni se tak začali obávat, že film dopadne stejně, jako Batman v Superman, kdy verze pro kina byla průměrný film, zatímco později vydaná prodloužená verze, která naplňovala vizi Snydera, byla chválena pro hlubší vývoj postav a hluboké myšlenky.

Lidé tak okamžitě začali volat po vydání Snyderovu střihu (v originále Snyder Cut), bohužel jejich prosby byly nevyslyšeny. V posledních dnech ale zcela nečekaně začali herci filmu sdílet na sociálních sítích fotky z natáčení a přidali #ReleaseTheSnyderCut. Do toho ještě Jason Momoa (Aquaman) a Junkie XL (pomocný skladatel filmu) otevřeně přiznali, že viděli Snyder Cut.

Nyní to ovšem vypadá, že Snyder Cut doopravdy vyjde, konkrétně na HBO Max. Čím dál více herců přidává tweety, které naznačují, že film viděli. Teorie nejvíce posiluje instagramový příspěvek Damona Lindelofa, který v seriálu Watchmen ztvárňuje jednu z postav. Je jen tak otázkou času, než se dočkáme oficiální zprávy. HBO Max bude vycházet v květnu příštího roku a půjde o nadupanou verzi HBO Go, která je u nás poměrně dost známá. Kdy se služba dostane k nám, ovšem není známo.

Nezbývá nám tedy jen čekat a modlit se, že Warner Bros. si vezme dobrý příklad z Paramount Pictures a vyslechne prosby fanoušků.