Ana de Armas a Chris Evans už společně pracovali na dvou filmech. Prvním byla komediální detektivka Na nože, o kterou se postaral Rian Johnson, a druhým zas akčňák od Netflixu jménem The Gray Man, jenž si vzali na starost Anthony a Joe Russoovi. Už letos je ale uvidíme ve třetím společném projektu.

Tím by se měl stát dobrodružný akčňák s nádechem nějaké té romantiky jménem Ghosted, o který se postaral herec a režisér Dexter Fletcher. A i přestože natáčení bylo ukončeno téměř před rokem, film se i nadále nachází v postprodukci. Fletcher se ale nedávno objevil na ceremoniálu Critics' Choice Awards, kde s ním udělal krátký rozhovor server Deadline. A tehdy režisér konečně odhalil, kdy přibližně se na snímek můžeme těšit. Fletcher prohlásil, že film by měl být připravený na letošní duben/apríl 2023. Přesné datum však zatím nestanovil. 

A na co přesně se vlastně můžeme těšit? To je poměrně dost dobrá otázka za milion, protože tvůrci drží příběh filmu stále pevně pod pokličkou. Jak již ale bylo řečeno, těšit se můžeme na jakousi dobrodružnou podívanou, ve které nebude chybět akce a romantika. Film by měl v mnoha ohledech připomínat slavný snímek Honba za diamantem z roku 1984.

Znamená to tedy, že se dočkáme další love story v hlubinách jakýchsi džunglí? To se necháme překvapit. Níže se každopádně můžete podívat na fotku z natáčení, ze které je patrné, že herci měli během průběhu hlavní části produkce o zábavu postaráno. K oběma hlavním představitelům se taktéž připojí hvězdy jako Adrien Brody, Mike Moh, Amy Sedaris, Tim Blake Nelson, Tate Donovan, Lizze Broadway, Mustafa Shakir a Fahim Fazli.

Pokud by měl snímek skutečně vyjít už letos na jaře, je poměrně dost pravděpodobné, že v nejbližší době se dočkáme nějakého toho prvního traileru.

Posledním natočeným filmem Dextera Fletchera byl snímek Rocketman z roku 2019, který se zaměřoval na hudební kariéru Eltona Johna. Za scénář ke Ghosted jsou zodpovědní Rhett Reese a Paul Wernick, kteří také společně pracovali na obou dvou dílech Deadpoola. Tak snad nás čeká jaksepatří kvalitní podívaná.