Přednedávnem jsme se dočkali nejenom prvního pořádného traileru na seriál Pán prstenů: Prsteny moci, ale i řady oficiálních plakátů, na nichž lze vidět ruce různých postav. Plakáty však neodhalují, o jaké postavy se přesně jedná. A i když nový trailer a zveřejněné fotky již odhalily totožnost některých z nich, u mnohých si fanoušci stále nejsou jistí. Nyní už známe identitu tří dalších postav, přičemž jedna z nich se objevila nejenom v traileru, ale také ve slavné trilogii Pána prstenů od Petera Jacksona. Onou postavou je elf Gil-Galad, poslední velký noldorský král, kterému patřil jeden z Prstenů moci, co ukoval kovář Celebrimbor. Náleží mu plakát postavy ve zlatém rouše a několika prsteny. Podávat se na něj můžete níže. 

Že si postavu z legendární trilogie nepamatujete? Není se čemu divit, objevila se totiž na pouhých pár sekund na začátku Společenstva prstenu ve scéně, v níž probíhá Bitva na Dagorladu, ve které Isildur utne Sauronovi prst s Jedním prstenem. Právě Gil-Galad totiž vedl elfské armády do bitvy proti skřetům bok po boku s lidmi, které zas vedl Isildurův otec Elendil. Ve filmu hrál slavného elfa Mark Ferguson, který se měl původně dočkat mnohem více scén, ovšem tvůrci nakonec většinu z nich v postprodukci vystřihli. V nadcházejícím seriálu bude Gil-Galada hrát Benjamin Walker, který se již objevil ve zmíněném traileru. 

Další odhalenou postavou je hobitka Elanor ´Nori´ Brandifoot, kterou ztvárňuje Markella Kavenah. Jedná se o postavu, která na jednom z plakátů drží jakési bobule. Prohlédnout si ho můžete níže. Třetí postava je asi nejtajemnější, protože ještě neznáme její jméno. Zatím je pouze přezdívaná jako „Cizinec“. Zahraje si ho Daniel Weyman, přičemž se jedná o postavu, která na jednom z plakátů drží jablko. Že by se jednalo o jednoho z čarodějů Istari? To se budeme muset nechat překvapit. 

Oficiální premiéra seriálu Pán prstenů: Prsteny moci je stanovená na 2. 9. 2022.

Podíváte se?