Natáčení druhé sezóny seriálového Zaklínače na Netflixu již začalo a očekává se více postav z tohoto světa. Nyní bylo představeno 7 nových členů.

Yasen Atour, Thue Ersted Rasmussen a Paul Bullion ztvární Geraltovy kamarády a zároveň zaklínače Coena, Eskela a Lamberta. Eskel je mezi nimi nejstarší a pravděpodobně Geraltův nejlepší zaklínačský přítel. S Geraltem cvičili zaklínačské umění od dětství a taky spolu překonali zkoušku trav, tedy zaklínačské mutace.

Coen na druhé straně mezi zaklínače školy Vlka, ze které pochází Geralt a Eskel, nepatřil. Na Kaer Morhen ale trávil zimu, když tam byla i Ciri. Jeho přidání mezi postavy je tedy celkem logické.

Zbytek jsou Agnes Bjorn jako Vereena, Aisha Fabienne Ross jako Lydia van Bredevoort a Mecia Simson jako Francesca Findabair. Vareena je bruxa, mocný upír. Lydia je asistentkou Vilgefortze a také čarodějkou. Fransesca je také čarodějkou a elfkou, je také považována za nejkrásnější ženu na světě, minimálně v knihách.

A údajné zvěsti o Kristofer Hivju byly pravděpodobně správné, jelikož se také připojuje jako Nivellen. Hivju hrál legendárního Tormunda Giantsbane v Game of Thrones. Nivellen byl člověk prokletý v bestii, která žila osamoceně v drsném panství v Redanii. Co na toto obsazení říkáte vy? Líbí se vám?