Už příští rok se sympaťák Doktor Strange dočká svého pokračování, které ponese název Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Na projektu měl původně opět pracovat Scott Derrickson, který zrežíroval první díl. Došlo však k určitým kreativním neshodám s Marvelem, kvůli čemuž musel režisér od projektu odstoupit. Na jeho místo nakonec usedl Sam Raimi, který se proslavil nejen svou ikonickou hororovou sérií Evil Dead, ale i původní trilogií o Spider-Manovi s Tobeym Maguirem. První dva díly z trilogie jsou fanoušky vychvalovány do nebes, ovšem ten třetí je takovou černou ovcí (však tam Spidey má příhodně i černý úbor). Spider-Man 3 se příliš nadšených ohlasů nedočkal, přičemž pro mnohé fanoušky se stal spíše terčem posměchu. Negativní ohlasy tak Sama Raimiho zcela odradily od toho, aby ve světě filmových adaptací populárních komiksů zůstal. 

V nedávném rozhovoru pro Collider režisér uvedl, že si nebyl vůbec jistý, zda by se do superhrdinského světa měl vracet. Následně však uvedl následující:

,,Nebyl jsem si jistý, zda jsem tomu chtěl znovu čelit, protože být člověkem, který zrežíroval Spider-Mana 3, bylo fakt hrozné. Lidé na internetu se rozohňovali o jejich nelibosti k filmu, což mi i rozhodně dávali na vědomí. Tudíž bylo poměrně obtížné dostat se zpátky do sedla. Ale posléze jsem tu možnost nalezl v pokračování Doktora Strange. Můj agent mi jednou zavolal a řekl: ´Marvel pro tenhle projekt shání režiséra, přičemž padlo tvoje jméno. Neměl bys zájem?´ Já jsem si však hned pomyslel, zda na to vůbec mám. Tyhle druhy filmů jsou náročný. Ale to pro mě vlastně byl dostatečný důvod pro to, abych to nakonec vzal. Charakter Doktora Strange se mi vždy líbil. První díl mě neskutečně bavil, přičemž si myslím, že Scott Derrickson odvedl úžasnou a neuvěřitelnou práci. Takže jsem to odsouhlasil. Zanechali jeho postavu na skvělém místě. Vůbec bych si nepomyslel, že ještě někdy budu dělat superhrdinský film, ale tak nějak k tomu nakonec došlo.“ 

Sam Raimi se tak do superhrdinského světa vrátí po dlouhých patnácti letech. Bude to úspěšný comeback? To se necháme překvapit.