Je velmi těžké odhadnout, kolik zhlédnutí má jaký seriál, jenž vyšel digitálně. Jako příklad může sloužit Zaklínač, nebo Stranger Things od Netflixu. Samotný Netflix často neuvádí přesná čísla, protože započítává zhlédnutí epizody, i když jste viděli jen prvních pár minut. Nejpřesnější čísla uvádí server Parrot Analytics, který každý týden obměňuje statistiky.

Již několik měsíců dominovalo prvnímu místu Stranger Things s tím, že na druhé nebo třetí místo se dostal Zaklínač, nebo Tiger King. Před čtrnácti dny se vše změnilo, protože na 4. května fanoušci Star Wars slavili mezinárodní den tohoto universa. Síla fanoušků se odrazila právě na číslech Mandaloriana a finále sedmé série Klonových válek. Druhý zmíněný seriál díky své kvalitě rapidně nabral 139,9 milionu diváků a po zbytku týdne si držel prvenství jakožto nejsledovanější seriál, který měl online premiéru. Na druhém místě se umístil Mandalorian a na třetím Stranger Things s 57,9 miliony diváky týdně.

Přečtěte si také: Disney Plus připravuje seriál o Percy Jacksonovi

Samotný server Parrot uvádí, že nesmíme zapomínat i na nelegální sdílení seriálu, protože Disney+ je dostupný v menším počtu zemí.

Pokud vás zajímá, proč je vůbec kolem Klonových válek takový povyk, doporučujeme zhlédnout naše tématické video.