Tajemství, magie a dobrodružství jsou skvělým receptem na úspěšný film. Nebo v tomto případě sérii, která navazuje na film. Bude tomu tak i v případě novinky Willow? To můžeme zatím jen hádat, ale ucelenější představu o tom, co na nás v tomto neznámu čeká, si můžeme udělat díky novému traileru, který byl konečně odhalen na akci D23 Expo 2022.

O filmu jsem už dříve psali v tomto článku, ovšem nová ukázka, kterou si můžete prohlédnout výše, nám dává nahlédnout, na co vše se v budoucnu můžeme těšit. Na svět se řítí nepochybně velké nebezpečí, Sorsha je stále stejně drsná bojovnice a její dcera se vydává na pouť za nalezením trpaslíka Willowa, aby za pomoci své magie zachránil celý svět. Willow opět opouští svou ženu a vydává se na výpravu, což připomíná scénu z původního filmu. V traileru jsou vidět také známé rasy Nelwynů a Brownies, což je zárukou toho, že nostalgie bude mít v nové sérii místo v první řadě.

Jak lze v traileru vidět, v pokračování se vedle herců z původního filmu objeví i nové tváře. Vrátí se Warwick Davis a Joanne Whalley, kteří hráli Willowa Ufgooda a Sorshu. Bylo také odhaleno, že se v seriálu objeví slavný herec Christian Slater, jenž dokonce vystoupil na D23 po boku Davise. Val Kilmer, který se zotavoval z rakoviny hrdla, si ale už bohužel nemohl zopakovat svou roli Madmartigana z filmu z roku 1988.

Série Willow bude mít premieru na Disney+ už 30. 11. 2022. Jako už tradičně tu navíc máme nový, vcelku minimalistický plakát.