I přestože finále druhé série parádního Mandaloriana se krapet zdálo být definitivní tečkou za celým seriálem, nemusíme mít obavy. Mando se nám vrátí i potřetí (počtvrté, pokud do toho řadíme i seriál The Book of Boba Fett), přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše. Din Djarin (Pedro Pascal/Brendan Wayne) a fanoušky milovaný Grogu se tak vrhnou za dalším dobrodružstvím, ve kterém budou patrně sehrávat mnohem větší roli další Mandaloriani. Din se tak například opět sejde nejenom s vrchní zbrojířkou (Emily Swallow), ale i s Bo-Katan, kterou opět ztvární Katee Sackhof. Našeho hrdinu však čekají nemilé následky za jeho činy z minulosti. 

O tom, kdo další se vrátí ve třetí sezóně, se toho moc neví. Carl Weathers, který hraje charismatického Greefa Kargu, bude v této sezóně opět zastávat dvojí úlohu, tedy herce a režiséra. Zároveň už nějakou dobu víme, že se ve třetí řadě také objeví legendární Christopher Lloyd, ovšem o jeho roli zatím stále nic nevíme. Dá se také s jistotou předpokládat, že Rosario Dawson, která hraje Ahsoku Tano, se taktéž vrátí. To samé už ale nemůžeme říct o Gině Carano, která v seriálu ztvárňuje drsnou Caru Dune. Osud její postavy je tak zatím ve hvězdách. Dále se můžeme těšit na herce jako Paul Sun-Huyng Lee, Amy Sedaris a Omid Abtahi.

Třetí řady se však tentokrát nedočkáme klasicky na konci roku, budeme si na ni muset počkat o pár měsíců déle. Přesněji do února 2023, kdy bude řada premiérovat na Disney+.

Co na nový trailer říkáte?