Včera tomu bylo na den přesně 15 let, kdy vyšla první řada o Dexterovi, nejmilovanějším sériovém vrahovi Spojených států. Dexter začal na televizních obrazovkách vraždit od 1. 10. 2006, přičemž za tu dobu si získal miliony fanoušků po celém světě. První čtyři série, které si vzal pod palec showrunner Clyde Phillips, jsou považovány za zlatou éru celého seriálu. Od páté série do osmé však začala jeho sláva postupně ochabovat, přičemž samotné finále celého seriálu zanechalo mnohým fanouškům poněkud nepříjemnou pachuť v puse, protože bylo nejen neuspokojivé, ale i poměrně uspěchané. 

Hodně fanoušků bylo proto naprosto šokováno, když přišla informace, že se seriál vrátí s ještě jednou řadou, která by měla vše důstojně ukončit. A jako příjemný bonus k této informaci přišla i zpráva o tom, že Phillips se vrátí do role showrunnera. Nová série však není oficiálně nazývána sérií devátou, plus i sami tvůrci divákům připomínají, aby o ní takto nesmýšleli. Místo toho se nová série bude jmenovat Dexter: New Blood. Ovšem osobně nevidím důvod, proč bychom sérii nemohli považovat za řadu devátou. Přeci jenom příběh navazuje na události z předešlé řady, Dexter Morgan je stále hlavní postavou, plus taktéž můžeme očekávat návrat dalších starých známých. A jelikož se konečně blíží čas, kdy si novou řadu budeme moci vychutnat i my diváci, studio Showtime vydalo na patnáctileté výročí seriálu 2 nové plakáty, které těm největším fanouškům vykouzlí úsměv na tváři. 

Nové série se dočkáme 7. 11. 2021. Kromě Michaela C. Halla se do něho navrátí i veteráni z předchozích řad jako Jennifer Carpenter a John Lithgow. Série se bude odehrávat 10 let po událostech v osmé řadě. Těšíte se?