Seriál Bosch, který sleduje osudy drsného detektiva z Los Angeles Harryho Bosche, se po roce opět vrací na Amazon Prime se svou 6. sérií. Pokud tak patříte mezi milovníky kriminálek, určitě se máte opět na co těšit. Ačkoliv Bosch nepatří mezi nejznámější seriály, všech 5 předchozích sérií si od kritiků odneslo velmi kladné hodnocení. Pokud tak hledáte seriál, který uspokojí vaši duši detektiva, případy tvrdého a samotářského Hieronymuse “Harryho” Bosche můžou být něco pro vás. 

V nové a předposlední sérii se vrací Titus Welliver (Ztraceni, Argo) ve své titulní roli. A hned od začátku ho čekají velké potíže. Po brutální vraždě totiž zmizí radioaktivní materiál. To znamená, že celé Los Angeles je v obrovském nebezpečí, pokud tyto látky skončí ve špatných rukách a radioaktivní bomba detonuje. K tomu všemu musí Harry čelit otravnému partnerovi, agentu FBI, který je víc jako James Bond než normální policajt, jak o něm sám mluví. Bosche nečeká odpočinek ani v soukromém životě, jelikož se musí starat o svoji dceru a zároveň bojovat se svými vlastními démony.

Pro detektiva Harryho Bosche je to předposlední sezóna, proto můžeme očekávat přípravu na velkolepé finále, které pokud koronavirus dá, se odvysílá příští rok.

6. série má připravenou premiéru 17. dubna na Amazon Prime. A pokud byste chtěli ochutnávku ze seriálu zdarma, můžete si naladit program Prima Krimi, kde můžete v současné době sledovat 2. sérii seriálu s českým dabingem každou sobotu a neděli ve 22:05.