Jedním z nejočekávanějších připravovaných filmů z produkce Marvel je jistě Deadpool 3, ve kterém se opět objeví neuvěřitelný Ryan Reynolds v hlavní roli. Fanoušci Deadpoola jsou tentokrát o to víc napjatí, protože se jedná o první film s tímto hrdinou, který po akvizici společnosti Fox vzniká pod záštitou Disney. Mnoho diváků je tedy zvědavých, zda se Disney podaří zachovat původní atmosféru filmu. Zajímavé bude také sledovat, jak si postava Deadpoola povede vedle daleko většího Marvel Cinematic Universa.

Přečtěte si také: Deadpool & Wolverine: V novém traileru se konečně vrací zpět náš starý dobrý člen X-Menů

Postava Deadpoola je mezi diváky velmi oblíbená, není proto divu, že při každém rozhovoru s Ryanem Reynoldsem přijde otázka na chystaný třetí díl. Je však alespoň potvrzené, že film dostane omezení 18+. Kromě tohoto jsou informace prozatím drženy pevně pod pokličkou. Což se však může brzy změnit, jak prozradil sám Ryan Reynolds v rozhovoru pro Collider.

Při rozhovoru k dalšímu chystanému filmu Projekt Adam padla otázka na Deadpoola, konkrétně na to, zda bude na filmu společně s Ryanem Reynoldsem pracovat také Shawn Levy. Tito dva tvůrci spolu totiž pracovali již na dvou snímcích - Free Guy a zmíněný Projekt Adam.

Na tuto otázku Reynolds odpověděl takto:

"Se Shawnem v podstatě mluvíme o všem, ale k tomuto konkrétnímu tématu řeknu jen toto. Brzy budu mít o Deadpoolovi nové informace, alespoň doufám. Takže o nich budu moci mluvit trochu jasněji a rozhodněji."

Herec zjevně zatím nechtěl či nemohl sdílet nové informace, ale vypadá to, že novinky k Deadpoolovi 3 jsou již na cestě. Mohli bychom se konečně dozvědět očekávané datum vydání, případně také to, kdo bude na pokračování pracovat. Mezitím si můžeme čekání zkrátit zhlédnutím nového Projektu Adam, který se na Netflixu objeví již 11. 3.