Už je to nějaký ten pátek, co jsme naposledy slyšeli o připravovaném třetím díle milovaného Deadpoola, jehož skvěle ztvárňuje sympaťák Ryan Reynolds. A právě zmíněný slavný herec nedávno zveřejnil video s updatem a novými informacemi, na které se můžete podívat výše. Video se samozřejmě nese ve vtipném duchu, však nic jiného jsme taky od Reynoldse nemohli očekávat! A i když se zprvu zdá, že ve výsledku pro nás tvůrci nic nového připraveného nemají, tudíž celé video je jen takovým menším trollingem, mnozí fanoušci z druhé poloviny videa vyskočí pět stop do vzduchu radostí. 

Ve videu se následně mihne i Hugh Jackman, představitel legendárního Wolverina z X-Menů. A zdá se, že herec se do jedné ze svých nejslavnějších rolí ve třetím Deadpoolovi vrátí se vší parádou.

Ano, po uvedení vynikajícího snímku Logan se zdálo, že Jackman s charismatickým mutantem už nadobro skončil… Ale kdo by mohl říct NE Ryanu Reynoldsovi? Na konci videa tak začne hrát známá píseň „I Will Always Love You“. Proč? Inu, protože svým způsobem trochu zní jako ,,I Will Always Love Hugh“. Následuje pak Deadpool logo, které přetnou Wolverinovy ikonické drápy. A na konci se také konečně dozvíme oficiální datum premiéry. Deadpool 3 k nám tak dorazí 6. 9. 2024. 

Nutno také připomenout, že třetí díl bude pro Deadpoola (a patrně i pro Wolverina) vstupem do MCU. A jak Reynolds ve videu tvrdí, byl by rád, kdyby to byl debut jaksepatří velkolepý a unikátní. Zatím je to rozhodně na dobré cestě!

Co na návrat Wolverina říkáte?