Jedna z nejradostnějších novinek, ze které mnozí filmoví a komiksoví fanoušci během radostného poskakování na gauči otevírali šampaňské, přišla na podzim minulého roku. Tehdy totiž Ryan Reynolds v novém videu potvrdil, že v chystaném třetím díle Deadpoola se objeví i sám Hugh Jackman, který si nakonec přece jenom ještě jednou zopakuje svou legendární roli Wolverina. A i přestože se ve filmu stoprocentně dočkáme nějakého šíleného souboje mezi oběma těmito regenerujícími se hrdiny, zároveň by také měli čelit nějaké nové hrozbě zvenčí.

Tu by měla představovat postava, kterou ztvární mladá herečka Emma Corrin. Sám Ryan Reynolds na svém Twitteru nedávno oznámil, že hvězda ze seriálu Koruna se připojuje k produkci filmu. Zatím však není známo, koho přesně má herečka ve třetím Deadpoolovi ztvárnit, nicméně server Deadline odhalil, že by mělo jít o primární zápornou roli. 

Emma Corrin zahájila svou hereckou kariéru ve světě filmů a seriálů teprve před několika lety. Největšího úspěchu dosáhla díky výše zmíněnému seriálu Koruna, kde ve čtvrté řadě ztvárnila princeznu Dianu. Za tento výkon byla pak v roce 2020 nominována na Zlatý glób v kategorii Nejlepší herečka v seriálu – drama. Ve filmovém světě si zatím zahrála v titulech jako Problémissky (2020), Můj policista a Milenec lady Chatterleyové z minulého roku. Necháme se každopádně překvapit, koho přesně herečka v očekávaném třetím díle Deadpoola ztvární. Dobrou zprávou je, že na to možná nebudeme muset čekat příliš dlouho, protože snímku už zanedlouho konečně začne hlavní část produkce.

Na tu se každopádně připravuje i sám Hugh Jackman, který usilovně cvičí, aby se pro Wolverina dostal zpátky do formy. Nedávno se tak na svém Twitteru pochlubil s novou fotkou, kterou si můžete prohlédnout níže. Třetí Deapool bude mimo jiné také hrdinovým vstupem do MCU, přičemž sám Reynolds několikrát prohlásil, že chce, aby to byl debut jaksepatří epický a parádní. 

O režii filmu se tentokrát postará Shawn Levy, který spolu s Reynoldsem v hlavní roli natočil také snímky Free Guy (2021) a Projekt Adam z minulého roku. Je taktéž zodpovědný za filmovou sérii Noc v muzeu a akční drama Ocelová pěst (2011), kde si zas zahrál Hugh Jackman.

Scénář k Deadpoolovi 3 zpracovali Rhett Reese, Paul Wernick, Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin.

Oficiální premiéra je stanovená na 7. 11. 2024.