Rok 2022 bude důležitým i pro DC. Letos se od něho totiž dočkáme hned několika velkých snímků. Významné studio se tak rozhodlo vydat minutový trailer, ve kterém nám v rychlosti ukáže, co všechno nás letošní rok čeká. Podívat se na něj můžete výše. Asi úplně nejzajímavější jsou ale nové scény ze snímku Black Adam, ve kterém hlavní roli mocného antihrdiny ztvární Dwayne Johnson. Jednoho krátkého traileru na Black Adama jsme se už v minulosti dočkali, ovšem tehdy jsme si ho nemohli pořádně prohlédnout. Výše uvedený DC trailer to však napravuje. Film si vzal pod režisérský palec španělský filmař Jaume Collet-Serra, který natočil hned několik akčních thrillerů s Liamem Neesonem, patří mezi ně například snímky jako Neznámý, NON-STOP a Cizinec ve vlaku. 

Trailer nám také naservíruje několik dalších záběrů s nadcházejícího BatmanaRobertem Pattinsonem v hlavní roli, ovšem příliš mnoho nového nám toho neukáže. Většinu z toho jsme již mohli vidět v předchozích trailerech. Taktéž se dočkáme několika sekvencí z Aquamana 2, ve které se Jason Momoa ukáže ve svém zbrusu novém černém úboru. Pozornosti se také dočkal samostatný film o Flashovi, kterého opět ztvární Ezra Miller. A pokud vám přišel hlas od času 0:13 povědomý, tak se není čemu divit. Patří totiž herci Michaelu Keatonovi, který by si měl zopakovat svou roli Batmana, v níž se poprvé objevil v roce 1989 ve snímku Tima Burtona. 

V roce 2022 se tak od DC můžeme těšit na čtyři velké filmy. Teď už se musíme jen modlit, aby všechny stály za to. A kdy přesně se všech snímků dočkáme?

The Batman3. 3. 2022

Black Adam28. 7. 2022

The Flash3. 11. 2022

Aquaman and the Lost Kingdom15. 12. 2022

Na který ze snímků se nejvíce těšíte vy?