Před několika týdny jsme vám přinesli samostatný článek o hororové komiksové minisérii The Conjuring: The Lover, kterou bude společnost DC Comics vydávat společně se třetím filmem The Devil Made Me Do It z oblíbené duchařské série The Conjuring (V zajetí démonů).

Přečtěte si také: Třetí díl hororu The Conjuring bude doprovázet komiksová minisérie s podtitulem The Lover

The Lover nabídne čtenářům zajímavý příběh rozkládající se v pěti komiksových sešitech. Hlavní postavou bude studentka Jessica, jež se po zimních prázdninách vrací zpět do školy se strachem ze špatných známek a z chlapce, se kterým se nechtěně vyspala. Aby toho nebylo málo, Jessica má stále nepříjemný pocit, že ji někdo sleduje a že se jí brzy stane něco špatného. Může to nějak souviset se zmiňovaným chlapcem?

Jelikož se datum vydání pomalu blíží, vydavatelství DC Comics si pro nás připravilo malou ukázku kresby od Garryho Browna (Black Road). Na čtyřech zveřejněných stránkách si fanoušci mohou prohlédnout nejen jakýsi satanistický rituál, ale i studentku Jessicu a tajemného chlapce. Za nás musíme říct, že kresba vypadá velmi dobře a temně, zvláště na stránkách se satanistickým rituálem.

Kromě hlavní příběhové linky o Jessice od Daniela Johnsona-McGoldricka (scénář třetího filmu) a Rexe Ogleho (Free Lunch) bude minisérie The Lover obsahovat i vedlejší příběhy prohlubující lore místnosti artefaktů Eda a Lorraine Warrenových. V prvním sešitě se fanoušci mohou těšit na strašidelnou historku od scénáristy Scotta Snydera (Dark Nights: Death Metal) a kreslíře Denyse Cowana (Hardware), jež se zaměří na děsivý původ jednoho předmětu ze sbírky Warrenových.

První 22stránkový sešit série The Lover se v prodeji objeví ve stejný den jako třetí film The Conjuring s podtitulem The Devil Made Me Do It, přesněji řečeno 4. června/júna 2021. Další sešity budou vycházet vždy po měsíční pauze.