Američan Jim Henson byl známý loutkař, animátor a scénárista, jenž je zodpovědný nejenom za slavné fantasy filmy z osmdesátých let, mezi něž patří Temný krystal a Labyrint, ale byl taktéž tvůrcem legendárních Mupetů, loutkových zvířecích postaviček, které se objevily v různých pořadech, seriálech a filmech. Za zmínku tak například stojí snímky jako Tajemný ostrov pokladů, Muppets: Vánoční koleda, případně Hele Muppete, kdo tady vraždí?, který je však spíše pro dospělé. Když však Henson v roce 1990 zemřel, jeho společnost Jim Henson Company následně převzal jeho syn Brian. A právě pod jeho společností má vzniknout zcela nový fantasy seriálový projekt, do kterého patří herec Norman Reedus a loutkářka Wendy Froud

Norman Reedus se především proslavil díky seriálu The Walking Dead, ve kterém ztvárnil fanoušky zbožňovanou postavu Daryla Dixona. Wendy Froud je zas známá pod přezdívkou „matka Yody“, protože to byla právě ona, kdo pro Star Wars snímek Impérium vrací úder vyrobila loutku mocného mimozemského mistra Jediů. Taktéž se podílela na i na tvorbě výše zmíněných snímků Temný krystal a Labyrint, pro které vytvořila mnoho ikonických postav.

Reedus, Froud a Brian Henson se tak pouští do práce na zcela novém fantasy seriálu, který však nebude mít s výše zmíněnými projekty nic společného. Má se údajně jednat o zcela nový univerz. Rozhodně se ale můžeme těšit na další várku fantastických tvorů, o jejichž tvorbu se Hensonova společnost a Froud postarají. 

Reedus by tak v nadcházejícím projektu mohl ztvárnit podobnou roli, kterou měli například zpěvák David Bowie a herečka Jennifer Connelly v Labyrintu. To znamená, že by se mezi veškerými těmi loutkami pohyboval i jeden opravdický herec z masa a kostí, což s oblibou dělávali hlavně Mupeti. Bohužel zatím přesně nevíme, co všechno nás v seriálu čeká. Ani přibližný rok vydání zatím není znám. Reedus je však ze spolupráce extrémně nadšený, tak uvidíme, co z toho všeho nakonec vyleze.