Očekávaný sequel misí agenta 007 se s příchodem do kin opět opozdí. Premiéra filmu Není čas zemřít se posouvá na jaro příštího roku, Daniela Craiga letos v nové roli Jamese Bonda tedy neuvidíme. Prodleva mezi plánovaným a skutečným datem vydání bude činit jeden rok. 

Michael G. Wilson a Barbara Broccoli, producenti ze studia MGM, oznámili, že se celosvětová premiéra filmu uskuteční až 2. dubna 2021. „Chápeme, že zpoždění zklame spoustu fanoušků, ale už se nemůžeme dočkat na uvedení filmu Není čas zemřít v roce 2021,“ komentují producenti.

Tato zpráva se navíc dostala na povrch den poté, co osmnáctiletá zpěvačka Billie Eilish vydala klip na nový bondovský soundtrack No Time To Die. „Miluji Bonda a jsem poctěna, že toho můžu být součástí,“ svěřila se na Instagramu pětinásobná držitelka Grammy

Nezbývá než doufat, že se v podobném duchu ponesou i reakce skalních fanoušků. Ti by mohli čas do premiéry využít k rozluštění hádanek, které se už teď točí okolo filmu – jakou roli skutečně sehraje v příběhu Safin v podání Ramiho Maleka a zda Lashana Lynch opravdu nahradí Craiga jakožto agenta 007.

Původní datum vydání nové bondovky se už jednou posunulo. Původně připadalo na duben letošního roku, ale v souvislosti s pandemií COVID-19 bylo přesunuto na listopad.