Trailer lákající na anime Cyberpunk: Edgerunners jsme tu už měli, a to poměrně nedávno. Nemluvě o úvodní znělce. Netflix, pod jehož křídly série o 10 epizodách vzniká, ale zadalo úkol sestříhat novou upoutávku přímo Studiu Trigger, které na anime ze světa herního Cyberpunku 2077 od CD Projektu RED pracovalo. Výsledkem je tedy trailer, který může každému, kdo není na tento styl zvyklý, připadat poněkud divoký.

V každém případě jde ale o poměrně detailní pohled, který nešetří akcí, spíše náhodnými kusy dialogů a snahami o bližší představení hlavních postav. A jak se zdá, ani v anime podobě nebude Night City zrovna nejpříjemnějším a nejpohostinnějším místem. Svět Cyberpunku, původně stvořený Mikem Pondsmithem ze společnosti R. Talsorian Games a mnoho let rozšiřovaný sérií stolních RPG, je zkrátka dost svérázné zasazení. A nejnovější trailer toto přesvědčení nijak nenarušuje.

Pokud byste přece jen toužili po nějaké trochu přízemnější ochutnávce série, která se během září/septembra objeví v nabídce Netflixu, máme tu pro vás nejen další plakát, ale i nové video ze zákulisí. První část vyšla společně s předchozím trailerem a nyní přichází další kousek skládačky, v němž autoři ze Studia Trigger hovoří o animování Night City, sociálních podmínkách převzatých z videoherní předlohy, spolupráci s CD Projektem RED nebo navrhování hlavních postav série, tedy Davida a Lucy. Tvůrci například slibují, že hráči Cyberpunku 2077 budou moci při sledování seriálu poznat některá místa.