Anime Expo je stále v plném proudu a ještě mnoho se toho chystá. Co ale neuniklo pozornosti je Cyberpunk: Edgerunners od studia Trigger, které vychází z videohry Cyberpunk 2077 od CD PROJEKT RED. A jelikož se už brzo dočkáme anime na Netflixu, představili nám autoři úvodní znělku This Fffire, která pochází z rukou skotské rockové skupiny Franz Ferdinand.

Jak bude celý opening vypadat zatím není úplně jasné, ale spolu s výše zobrazeným videem si můžeme vychutnat velmi zajímavou hudbu, kterou doprovází animace, jež shrnuje celé obsazení lidí, co pracovali na anime.

Hiroyuki Imaishi režíruje celé anime ve studiu Trigger, zatímco Yoh Yoshinari je designérem postav a režisérem animace anime. Nově oznámenými členy štábu jsou: Hiromi Wakabayashi jako kreativní režisér, Masahiko Otsuka a Yoshiki Usa jako scenáristé, Hiroyuki Kaneko jako asistent režie, Yūto Kaneko a Yusuke Yoshigaki jako asistenti designu postav a Akira Yamaoka jako skladatel hudby.

Rafał Jaki je showrunnerem, vedle Dylana Thomase, Taikiho Sakuraie a Yoshikiho Usa je také výkonným producentem. Producenty jsou Satoru Homma, Bartosz Sztybor a Saya Elder.

Na Netflixu tento seriál o deseti dílech dorazí už v září.