Čtvrtá řada populárního seriálu The Boys se momentálně natáčí v Torontu. A i přestože si na ni budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat, fanoušci se konečně dočkali prvních dvou fotek, na kterých jsou zachyceny dvě nové superhrdinky ve svých kostýmech. Prohlédnout si je můžete níže. A koho se to vlastně jedná? Seznamte s Firecracker (Valorie Curry) a Sister Sage (Susan Heyward).

Pokud jste znalci komiksů a obě jména vám nic neříkají, tak se není čemu divit. Postavy totiž byly vytvořeny primárně pro seriál, tudíž jejich úloha ve čtvrté řadě je zahalená tajemstvím. Valorie Curry si mnozí mohou pamatovat například ze seriálů jako Stoupenci zla (The Following) a Klíšťák. Susan Heyward se zas například objevila ve slavné sérii Orange Is the New Black z roku 2013. 

Taktéž už nějakou dobu víme, že čtvrtá sezóna přivítá i sympaťáka Jeffreyho Deana Morgana, který se mimo jiné proslavil jako charismatický Negan ze seriálu The Walking Dead. O jeho úloze v ději zatím žádné informace nemáme, ale počítá se s tím, že o žádné pouhé cameo rozhodně nepůjde. Větší roli by ve čtvrté řadě měl hrát také Homelanderův syn Ryan, kterého bude i nadále ztvárňovat Cameron Crovetti.

Samotné dějství se taktéž stále drží pod závojem tajemství, ale počítá se s tím, že naše hrdinská Banda bude pokrčovat v boji pro společnosti Vought a Homelanderovi. Tentokrát však bude mít jejich plnou pozornost nebezpečná Victoria Neuman (Claudia Doumit), která bude patrně ve čtvrté řadě hrát úlohu jedné z hlavních záporaček. 

A kdy se čtvrté řady vlastně dočkáme? Inu, těžko říct. Amazon zatím oficiální datum premiéry nezveřejnil. Předpokládá se ale, že hlavní část produkce potrvá až do jara 2023. To znamená, že bychom se prvního dílu čtvrté řady měli dočkat přibližně někdy v září příštího roku. Ale necháme se překvapit.

Těšit se každopádně můžeme na návrat herců jako Karl Urban, Antony Starr, Jack Quaid, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone a Karen Fukuhara.