Studio Lionsgate se přednedávnem pochlubilo trailerem na svůj nadcházející westernový film, který ponese název Desperate Riders. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Role hlavního padoucha se ujme Trace Adkins, který patří mezi nejznámější tváře americké country scény. Příběh se zaměří na mladého muže jménem Billy, který si žije poklidným životem se svými rodiči a dvěma sestrami. Jednoho dne ale na jejich území dorazí obávaný pistolník Thorn Larson (Trace Adkins) a jeho gang. Nejenže Thorn zabije Billyho otce, ale taktéž unese jeho matku Carol (Victoria Pratt), aby si ji mohl vzít za manželku. Billy se tak vydává na cestu, aby mohl matku nejenom zachránit, ale také pomstít svého zavražděného tátu. 

Thorn je ale nebezpečný kriminálník, na kterého je vypsána slušná odměna, tudíž bude potřebovat pomoc od někoho zkušeného. Spojence tak nachází v dalším schopném pistolníkovi, který je známý pod jménem Kansas Red (Drew Waters). Během jejich pronásledování Thornova gangu však narazí na nečekanou spojenkyni – krásnou a drsnou Leslie (Vanessa Evigan), které se podařilo zlovolnému gangu uniknout. Trojice se tak pokusí zachránit Carol od nucené svatby, ale je tu jistý háček. Opravdu chce být Carol od Thorna osvobozena? Ať už tato lapálie dopadne jakkoliv, rozhodně se můžeme těšit na celou řadu přestřelek mezi oběma nepřátelskými skupinami.

Pokud vám přijde trailer nic moc, tak se možná ani není čemu divit. Režisérem snímku je totiž Michael Feifer, jehož filmografie rozhodně příliš oslnivá není. Ale kdo ví, možná Adkinsova přítomnost způsobí nějaký zázrak. Ve filmu se mimo jiné dočkáme i herců jako Rob Mayes, Brock O’Hurn, Cowboy Troy, Erin Bethea, Peter Sherayko, T. Graham Brown, Roy Snow, Tom Berenger, Fred Yanda, Kevin Harris, Jerry Bestpitch Vernon Walker. Premiéra je stanovená na 25. 2. 2022.