Kdo by neznal jméno Barbar Conan. Sám je ukázkovým hrdinou sword-and-sorcery žánru a jeho příběh se odehrává v jednom z nejvíce ikonických světů celé fantasy popkultury, nehledě na to, že byl ztvárněn nejslavnějším guvernérem Kalifornie. A právě v tomto světě se odehrávají i dobrodružství z TTRPG systému Robert E. Howard's CONAN: Adventures in an Age Undreamed of který je nyní k dostání v balíčku na Humblebundle.

Samotný svět je postavený na systému 2D20 vytvořeném britskou společností Modiphius Entertainment. Stejný systém byl použit i v jiných hrách tohoto vydavatele, jako například Mutant Chronicles 3. ediceInfinity nebo John Carter.

A co na vás v tomto balíčku vlastně čeká? Za 1€ a více dostanete tři E-knihy, The Pit of Kutallu dobrodružství, Hráčskou příručku a Quickstart, který vás uvede do systému 2D20, Conanova světa a Hyborianské Doby, kromě toho také obsahuje krátké dobrodružství a sedm předpřipravených postav pro hráče. Dále k tomu získáte PDF deník postavy k vytištění, Art of Conan, ve kterém naleznete výběr z kreseb použitých v knize pravidel, rozšířeních či ostatních doplňcích a kód na 30% slevu při koupi papírové kopie Conan Core book.

Na další úrovni, tedy od €6.82, Na vás čeká navíc digitální kopie samotné Conan Core Book, ve kterém naleznete kromě kompletního systému 2D20 i vše ostatní, co potřebujete k přežití na dobrodružství v tomto násilném a nebezpečném světě. Dále Jeweled Thrones of the Earth, knihu obsahující 7 kompletních dobrodružství, Conan the Barbarian rozšíření pro hráče s možnostmi pro vytvoření jejich vlastního barbara a popisem severních zemí, PDF soubory s rychlým výčtem nástrojů, tzv. Toolkit a GM Screenem, který po vytisknutí a správném sestavení může sloužit nejenom jako jednoduchý tahák pro Game Mastera, ale i štít proti případným vrženým kostkám, rohům na pití či sekyrám.

Poslední úroveň s sebou přináší dalších devět E-knih a kód na desátou zdarma za €12.79.

  • The Adventurer
  • the Brigand
  • The King
  • The Mercenary
  • The pirate
  • The Scout
  • The Wanderer
  • The Thief

To jsou rozšíření, která s sebou přináší enormní množství možností pro hráče, jak si vytvořit a zahrát postavu přesně podle svého gusta, od prachobyčejného zloděje, až pro pasovaného rytíře či léčitele.

Dále také Ancient Ruins & Cursed Cities, Kde naleznete popisy více obskurních, ale přesto velmi zajímavých míst k navštívení během vašeho dobrodružství a s kódem, který dostanete, získáte další rozšíření s názvem Kull of Atlantis zdarma na stránkách Modiphius.net .

Nabídka tohoto balíčku ale již brzy končí, proto neváhejte a navštivte Humblebundle.com . Nejen, že tím získáte kolekci pravidel a doplňků pro úžasná dobrodružství, ale ještě navíc můžete tímto nákupem, tak jako vždy u Humble Bundle, přispět na charitu vaší volby.