Jak už víme, Secret Invasion bude seriál inspirovaný stejnojmenným komiksem. Podle všeho se tak můžeme těšit na sci-fi akci s prvky hororu a temnější atmosférou. Kromě traileru už máme ale mnoho dalších informací. Pojďme si tedy shrnout, co všechno už víme a co můžeme očekávat. 

V první řadě si musíme říct, že oproti komiksu dojde na zásadní změny v ději. Tajná organizace Iluminátů, která hrála v původní verzi zásadní roli, se v seriálu zřejmě neobjeví, neboť na Zemi 616 (zatím) neexistuje. Pořád ale můžeme doufat v to, že právě seriál organizaci odhalí. 

Problémem je především to, že prakticky nemůžeme věřit ani informacím v samotném traileru. Jak asi víte, tajemná rasa Skrullů na sebe umí vzít podobu jakékoliv postavy, a tak nevíme, jestli jsou postavy skutečně ti, za které se vydávají. Korunku pak nasazuje potitulková scéna filmu Spider-Man: Daleko od domova, jež odhalila falešnou identitu samotného Nicka Furyho a Marii Hillové. 

Pravý Fury už se nějakou dobu nachází na vesmírné stanici S.W.O.R.D.u, ale hrozba invaze se zdá být natolik vážná, že se vrátí na Zemi. Skrullové se rozdělí na dvě strany, přičemž Talos, jehož můžeme znát z Captain Marvel, bude čelit cílům své rasy společně s Furym a jeho týmem. Zdá se, že se Skrullům podařilo infiltrovat řadu institucí, a tak naše hrdiny nečeká jednoduchý úkol. 

O co Skrullům jde prozatím zůstává otázkou, ale pokud se bude seriál alespoň trochu řídit událostmi komiksu, tak nás čeká postupná náhrada mnoha hrdinů. Jeden z prvních by mohl být James Rhodes, který byl v traileru konfrontován Nickem Furym. Dokonce můžeme očekávat návrat už mrtvých postav, které byly/jsou nahrazeny Skrullem. 

Je téměř jisté, že bude seriál velmi důležitou součástí MCU a připraví půdu pro chystanou týmovku Avengers: Secret Wars. Oficiální premiéry Secret Invasion se dočkáme v průběhu roku 2023.