Jak už tomu u streamovacích služeb bývá, připravují si pro nás na každý měsíc řadu novinek, aby nás donutili prodloužit si své měsíční předplatné. A Disney+ není žádnou vyjímkou, jelikož ani oni nechtějí přijít o své diváky. Takže pro nás v Disney ukuchtili zajímavý trailer, který pěkně shrnuje vše, co v průběhu listopadu/novembra dorazí na Disney +.

Tím nejzajímavějším je jistě zbrusu nový vánoční speciál týkající se Star Wars univerza. Tím Disney lehce poukazuje na původní Star Wars vánoční speciál, který vyšel v roce 1978. Tehdá se ale nejednalo o žádný filmový zázrak a samotný George Lucas by byl radši, kdyby film nikdy nespatřil světlo světa. Avšak tentokrát se bude jednat o Lego film, což by mohlo být dobrým znamením. The LEGO Star Wars Holiday Special dorazí na Disney Plus 17. listopadu/novembra a pokud byste se o něm rádi dozvěděli více, mrkněte na náš předchozí článek.

U Star Wars univerza ještě chvíli zůstaneme, jelikož v průběhu tohto měsíce se můžete těšit na pokračování druhé série The Mandalorian. Ta začala již minulý týden a to v plné parádě. Takže si udělejte zásoby popcornu, jelikož na další čtyři díly ho jistě budete potřebovat.

Od sci-fi se teď přesuneme na úplně jinou kolej. Jako další tu je totiž jedna klasika. Film podle románu Anny Sewell, jenž nese název Black Beauty. Kniha spatřila světlo světa již v roce 1877 a dočkal se i jednoho filmového zpracování, které vyšlo v roce 1994. No a jak jistě tušíte další filmové zpracování je za rohem, protože na Disney + vyjde už 27. listopadu/novembra.

V následujícím seriálu se vrátíte zpět do dětských let. Na obrazovky se totiž vrací slavný myšák Mickey se svojí partou. Seriál se jmenuje The Wonderful World of Mickey Mouse a první díl bude odvysílán 18. listopadu/novembra. Kromě Mickey Mouse se na scéně objeví také zbytek ikonické šestky - Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy a Pluto. Do práce na sérii se vrací výkonný producent předchozího seriálu Paul Rudish.

Do svých rolí byli obsazeni, až na výjimky, dabéři z předchozího seriálu, takže Mickey Mouse bude Chris Diamantopoulos, Donald Duck Tony Anselmo, Daisy Duck Tress MacNeille a Goofy s Plutem mají stejného dabéra jímž je Bill Farmer. Jediná dabérka Minnie Mouse musela být nahrazena, takže místo Russi Taylor, která zemřela na rakovinu tlustého střeva, uslyšíme hlas Kaitlyn Robrock.

Tím bychom měli za sebou nejzajímavější věci tohoto měsíce, jelikož pokud bych měl psát o každém seriálu či filmu, který se přidá do repertoáru Disney +, tak jsme tu ještě zítra. Pokud vás zajímají další stačí kouknout na trailer a zabere vám to necelé dvě minutky.

Kromě seriálových a filmových novinek vyplula na povrch další sakra důležitá informace. Protože Disney + se chystá na svoje spuštění v zemích střední a východní Evropy. A sem patří i Česká republika a Slovensko. Stát by se tak mělo již v druhé polovině roku 2021.

Disney je v tuhle chvíli v jednání s telefonními operátory, aby mohli připravit obsah pro Disney+ a zároveň začít pracovat na lokalizaci do jednotlivých jazyků. Disney by podle všeho také mělo být připravené na odstranění svých seriálů a filmů z HBO GO, což by mělo přijít do konce března/marca 2021.