Někdy v průběhu letošního léta bychom se měli dočkat nového thrilleru s nádechem hororu jménem Mother, May I?, ve kterém si jednu z hlavních rolí zahraje Holland Roden, hvězda ze seriálu Teen Wolf (2011). Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na chlapíka jménem Emmett (Kyle Gallner), kterému nedávno zemřela matka. Rozhodne se proto se svou přítelkyní Anyou (Roden) zajet do jejího domu na venkově, aby ho mohli připravit k prodeji. To ale samozřejmě znamená, že tam budou muset několik dní zůstat. Jak se ale podle traileru zdá, Emmett se svou matkou patrně neměl úplně nejlepší vztah, což může částečně dokazovat také jeho poměrně nonšalantní rozloučení a vysypání popela do jezera. Emmett ale ještě netuší, že úplný pokoj od své matičky rozhodně mít nebude. 

Jak totiž v domě tráví stále více a více času, Anya se začne chovat divně. Respektive se začne chovat podobně jako se chovala k Emmettovi matka. Začne kouřit, připraví mu snídani, ustele a obecně s ním začne mluvit způsobem, jako by se jednalo nikoliv o jejího snoubence, ale o jejího potomka.

Co za tím vším ale vlastně stojí? Je snad možné, že přízrak Emmettovy matky nějakým způsobem posedl mladší ženské tělo? Nebo snad sám Emmett z toho všeho blázní? A z jakého důvodu to vlastně mezi ním a jeho nyní již zemřelou matkou skřípalo? To všechno je zatím ve hvězdách, jisté je jen to, že ať už je nyní Anya kýmkoliv, rozhodně se nikam nechystá. 

O scénář a režii se postaral Laurence Vannicelli, který se například podílel na psaní komediálního hororu s jednoduchým a jasným názvem Porno (2019). Dále se ve filmu přestaví herci jako Chris Mulkey, Michael Giannone a Daphne Gaines.

Zatím ovšem není známo, kdy přesně bychom se filmu mohli dočkat, ale zdá se, že to bude někdy v průběhu léta.