V posledních týdnech a měsících jsme mohli z různých zdrojů číst spekulace o plánovaném pokračování filmu Ant-Man. Nyní o něm přináší zprávu The Hollywood Reporter s tím, že na třetí díl má opět dohlížet režisér Peyton Reed, který seděl v křesle při natáčení filmů Ant-Man a Ant-Man a Wasp. Vypadá to tedy, že Reed dokončí trilogii.

Hlavní role by se měl opět zhostit Paul Rudd, jenž hraje Scotta Langa, tedy samotného Ant-Mana. Větší prostor dostane pravděpodobně jeho dcera. Mezitím Michael Douglas (Dr. Henry - Hank Pyme) potvrdil, že se objeví ve filmu. Vidět ho budete moci i v Avengers: Game Over. Více podrobností se dozvíme později. Samotné natáčení by mělo začít na konci příštího roku, případně v prvních měsících roku 2021 s plánovanou premiérou nejdříve v roce 2022.

Viděli jste filmy Ant-Man a Ant-Man a Wasp, které jsou natočeny na motivy komiksů vydavatelství Marvel Comics? Před příchodem Ant-Mana 3 se fanoušci Marvelu mohou těšit na snímek věnovaný Black Widow (premiéra v roce 2020) a poté na The Eternals