V roce 2017 se na Netflixu objevil film nazvaný Chůva na zabití (The Babysitter). Jednalo se o kombinaci komedie a řádně krvavého násilí. A řekněte, kdo by nechtěl sledovat sympatického nerda, jak likviduje démonický kult ve velkém stylu?

Nyní zde máme pokračování s názvem Chůva na zabití: Krvavá královna, v originále The Babysitter: Killer Queen. Vzhledem k tomu, že jednička měla velmi výrazný soundtrack, troufám si tipnout, že odkaz na písničku od Queenů není náhodný.

Do filmu se vrací většina původního štábu. McG bude film znovu režírovat a produkovat. Judah Lewis si znovu zahraje hlavní roli a tu zápornou znovu obsadí Samara Weaving (Guns Akimbo).

Trailer určitě zachovává ducha prvního filmu, kdy bere klasická hororová klišé a převrací je do komediální vyvražďovačky. Jen s tím rozdílem, že zde budeme mít lehký nadpřirozený prvek. Kult zlikvidovaný v prvním filmu se vrací ze záhrobí, aby se pomstil.

Jsou to už dva roky, co byl Cole téměř zabit svojí oblíbenou chůvou a kultem jejich přátel ze střední, kteří potřebovali krev nevinných, aby jim ďábel na oplátku splnil všechny jejich nejtajnější tužby. S něčím takovým se nevyrovnává snadno a Cole si stále nese následky onoho podivného incidentu.

Bohůmžel mu to však nikdo nevěří, kromě jeho nejlepší kamarádky Melanie, která byla u toho, a tak je ve škole považován za podivína. Melanie navrhne Coleovi, aby si vyrazil oddechnout na párty v odlehlé chatě. Tam se to teprve zvrhne. Kult je zpět a je připraven na další krvavý rituál.

U filmu se můžeme pobavit na Netflixu 10. září/septembra.