Také jste si po zhlédnutí Tarantinova parádního snímku Nespoutaný Django říkali, že byste Christopha Waltze rádi ještě někdy viděli v nějakém westernu? Inu, v tom případě pro vás máme skvělou zprávu, protože už na konci měsíce ho uvidíme ve hvězdně obsazeném filmu z kovbojského prostředí, který ponese název Dead for A Dollar. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na zkušeného a nesmírně smrtícího lovce odměn jménem Max Borlund (Waltz), který se jednoho dne v Mexiku znovu setká s Joem Cribbensem (Willem Dafoe), profesionálním gamblerem a zločincem, jenž zároveň Borlunda považuje za svého úhlavního nepřítele. Však také není divu, byl to právě stárnoucí a stále velice schopný lovec odměn, kdo ho před lety dostal do chládku. 

Max se ale tentokrát vydává na jednu z nejnebezpečnějších a nejtěžších misí celé své kariéry. Musí vypátrat a zachránit mladou ženu jménem Rachel Kidd (Rachel Brosnahan), manželku bohatého a významného businessmana, kterou unesl voják jménem Elijah Jones (Brandon Scott). Následně ale vyjde najevo, že Rachel ve skutečnosti od svého manžela prchla sama. A jelikož ví, že pokud mu bude navrácena, tak ji sám zabije, nebude se bát chopit se bouchačky. Do toho všeho je navíc Joe propuštěn z vězení, přičemž si zadá jasný cíl. Zabít Maxe. Zkušený lovec odměn tak bude muset bojovat nejen o svůj život, ale i o čest.

O scénář a režii se postaral slavný filmař a producent Walter Hill, který je zodpovědný za snímky jako 48 hodin, Křižovatky a western Poslední zůstává. Byl taktéž jedním z producentů prvního Vetřelce od Ridleyho Scotta z roku 1979. Dále si ve filmu zahrají herci jako Hamish Linklater, Benjamin Bratt, Scott Peat, Guy Burnet, Warren Burke, Shawn-Caulin Young a Herman Johansen.

Oficiální premiéra je stanovená na 30. 9. 2022.