Společnost Chip Theory Games stojící za jednou z nejlepší dice-building deskovek Too Many Bones, se chystá přinést na naše stoly deskoherní adaptaci ikonické herní série The Elder Scrolls od Bethesda Games Studios. Víme tak, jelikož Chip Theory Games přidali na svůj Twitter příspěvek s logem The Elder Scrolls. Součástí byla i zpráva, ve které se zmiňují, že více informací můžeme očekávat v průběhu příštího roku.

V rámci příspěvku je také odkaz na webovou stránku týkající se připravované deskové hry. Na ní můžeme najít logo hry, stejně jako v příspěvku, společně s logem Bethesdy a Zenimax Online.

Přečtěte si také: Nejdřív Starfield a potom Elder Scrolls VI, vzkazuje Todd Howard

Kromě toho, že nám na naše stoly Chip Theory Games přinesli skvělou deskovku Too Many Bones, je můžete znát také díky deskové hře Cloudspire. Ta si bere velkou inspiraci v MOBA hrách, jako je League of Legends či Dota 2. Mimo to v tuhle chvíli probíhá kickstarterová kampaň na jejich nejnovější hru Hoplomachus: Victorum, ve které se ujmete role římského gladiátora, který musí bojovat napříč zemí, aby uklidnil bohy.

V minulosti tu nebylo zrovna hodně deskoherní adaptací na motivy The Elder Scrolls. Přesněji tu máme pouze jednu deskovku vystupující pod jménem The Elder Scrolls: Call to Arms. V té se chopíte role nebojácných dobrodruhů a pustíte se do prozkoumávaní tajuplného světa Tamriel, zatímco plníte úkoly a prodíráte se poutavým příběhem.

Ovšem ještě letos v červnu/júni dorazí na Gamefound kampaň na deskovou hru inspirovanou The Elder Scrolls V: Skyrim, za kterou stojí společnost Modiphius. Na bližší informace ohledně hry od Chip Theory Games si budeme muset ještě počkat.