Vydavatel Jim Lee z DC, spoluzakladatel a umělec Milestone Comics Denys Cowan (Black Panther/Captain America: Flags of Our Fathers), scénárista a režisér Reggie Hudlin (Black Panther komiksový run z roku 2005, režisér House Party) a dabér Phil Lamarr (Static Shock, Samurai Jack) se sešli, aby vzdali hold Dwayneovi McDuffiemu, slavnému černošskému komiksovému a televiznímu scénáristovi. Při té příležitosti oznámili jeho nejznámější postavu z Milestone Comics - Statica.

Nový komiks začne vycházet v únoru/februári 2021, což je příhodné, protože v tu dobu Američané slaví Měsíc černošské historie. Od roku 1976 si tak lidé připomínají příliš často opomíjené úspěchy černošského obyvatelstva.

FanDome taktéž oznámil nový grafický román o Staticovi od Hudlina a kreslíře Kyle Bakera (Deadpool: Merc with a Mouth) a nový komiks pro superhrdinskou dvojici Icon a Rocket, napsaný Hudlinem a Cowanem.

A co že je to ten Milestone Comics? Jedná se o vydavatelství, které vzniklo v roce 1993 a bylo založeno černošskými umělci, aby vyřešili nedostatečné zastoupení menšin v superhrdinském komiksu. Komiksy tohoto vydavatelství původně nebyly součástí světa DC vesmíru, ale DC je publikovalo a distribuovalo.

Nejznámější postavou toho vydavatelství je Static, chlapec disponující elektrickými útoky. V letech 2000-2004 měl dokonce vlastní animovaný seriál. Icon a Rocket jsou méně známí, ale přesto si jich fanoušci cení. Icon je super silný mimozemšťan a Rocket dívka, která ho přesvědčila, aby se přestal skrývat. Icon bývá vykládán i jako politický komentář k Supermanovi.