Slavný americký herec a komik B. J. Novak nám v létě nadělí svou černou komedii, která ponese název Vengeance. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o newyorském novináři jménem Ben Manalowitz (Novak), který měl kdysi románek s ženou jménem Abilene. Jednoho dne se ale dozví, že zemřela. Proto se vydá do Texasu, aby se mohl zúčastnit jejího pohřbu. Pokud si ale myslel, že smuteční obřad proběhne naprosto hladce, tak se mýlil. Ben si totiž začne uvědomovat, že za smrtí jeho bývalé přítelkyně nestojí předávkování drogami, ale chladnokrevná vražda.

Jeden ze členů její rodiny se proto rozhodne vyhledat zodpovědné a kulkou je poslat na onen svět. A samozřejmě bude chtít, aby mu s tím Ben pomohl. Ten ale samozřejmě o používání zbraní nic neví, nicméně nakonec si přeci jenom svou vlastní zbraň najde. A to podcast. Začne tak vyslýchat a nahrávat nejrůznější obyvatele místního města, přičemž z nahrávek tak následně celý případ postupně skládá. Zprvu ale bude muset řádně zapadnout mezi místní, což pro newyorského novináře nebude vůbec jednoduchý úkol. Čím více ale zkoumá okolnosti kolem smrti Abilane, tím více se dostává do nebezpečí i on sám.

B. J. Novak se postaral jak o režii, tak i o scénář. Mimo jiné byl také jedním z předních scénáristů a režisérů pro americkou verzi seriálu Kancl z roku 2005. Aktivně také působí jako herec, zahrál si tak například ve slavných snímcích jako Zbouchnutá, Volání o pomoc a Hanebný pancharti. Kromě něj se ve snímku objeví také Issa RaeAshton KutcherBoyd HolbrookJ. Smith-Cameron a Dove Cameron.

Oficiální premiéra je stanovená na 29. 7. 2022.