Na konci letošního podzimu se můžeme těšit na zbrusu novou a hvězdně obsazenou černou komedii, která ponese název The Menu. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na zamilovaný pár, který ztvární Nicholas Hoult a Anya Taylor-Joy. Oba dva se vydávají na vzdálený ostrov, aby mohli povečeřet v jedné z nejluxusnějších restaurací na světě. Ovšem pozor, nejedná se o místo, které by mohl navštívit každý. Je totiž určeno pouze pro vybrané hosty. Samotná restaurace však nabízí opravdu jedinečný a unikátní kulinářský zážitek. Celé zařízení vede místní šéfkuchař (Ralph Fiennes), který však našemu hrdinskému páru doslova naservíruje opravdu pořádné překvapení. 

Podrobné informace o ději jsou stále drženy v tajnosti, ale jak se zdá, onu tajemnou a podivnou restauraci nebude možné jen tak opustit. Ani sami návštěvníci vlastně neví, do čeho přesně se pouští, ale evidentně jsou celým místem rozhodně okouzleni. Z některých scén z traileru může dostat divák pocit, že personál celé restaurace je ve skutečnosti jakýmsi zvráceným kultem. Věci každopádně půjdou od desíti k pěti, protože v určitých pasážích lze zcela jasně vidět, že dojde k násilí. Čeká nás snad nějaká satira na pořady jako Hell´s Kitchen, ve kterém si kruťas Gordon Ramsey podává mladé kuchaře? Případně i vedení a návštěvníky restaurace? To se budeme muset nechat překvapit. 

Snímek si vzal pod režisérský palec Mark Mylod, který se například podílel na seriálech jako Vincentův svět, Hra o trůny a Boj o moc. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako Hong ChauJanet McTeerJudith LightReed Birney, Paul AdelsteinAimee CarreroArturo CasttoMart St. CyrRob Yan a John Leguizamo.

Oficiální premiéra je stanovená na 18. 11. 2022