Minulý rok se Hra na oliheň stala tím vůbec nejúspěšnějším seriálem, jaký pod dohledem Netflixu kdy vzniknul. Je proto přirozené, že streamovací gigant bude chtít na fenomenální úspěch navázat. A to další sérií. Zprvu však nebylo vůbec jisté, zda další řada vůbec vznikne, protože původní tvůrce Hwang Dong-hyuk původně počítal pouze s jednorázovým příběhem. Komerční a kritický úspěch však učinil svoje, tudíž asi před dvěma měsíci jihokorejský filmař oznámil, že se dočkáme i druhé řady. Nyní tuto skutečnost potvrzuje i Netflix. Ale jak se zdá, ten bude chtít celý svět seriálu rozšířit mnohem více. Tedd Sarandos, který je jedním z výkonných ředitelů celého Netflixu, přednedávnem odpověděl na otázku, jež se týkala budoucnosti známého seriálu:

,,Celé univerzum Hry na oliheň teprve začíná.“

Hwang Dong-hyuk před nějakou dobou už s Netflixem jednal nejenom o druhé, ale i o třetí sérii. Tudíž se zdá, že se jich se vší pravděpodobností skutečně dočkáme. Pokud ale Sarandos zároveň mluví vyloženě o celém „univerzu“, tak je taktéž pravděpodobné, že na motivy seriálu vzniknou další spin-off projekty, které budou onen svět dále rozšiřovat. Původní seriál vypráví o skupince nešťastníků ve finanční krizi, kteří přijmou účast na tajemných hrách od ještě tajemnější organizace. Vítěz všech her si odnese domů natolik velký balík peněz, že už do konce života nebude muset vydělávat. Veškeré hry jsou však smrtelně nebezpečnou záležitostí. A mnoho účastníků zcela jistě přijde o život. Za ten risk to ale většině z nich stojí. 

Hlavním hrdinou druhé série se opět stane Seong Gi-hun. Další informace o druhé řadě zatím neznáme, ale podle samotného tvůrce se můžeme těšit na to, že Gi-hun nějakým způsobem ,,něco udělá pro svět". Ať už bude druhá série o čemkoliv, je poměrně dost pravděpodobné, že se v ní dočkáme další řady zvrácených a nebezpečných her. Ovšem to se necháme překvapit. Líbila se vám první řada Hry na oliheň?