Americké studio Vertical Entertainment získalo distribuční práva na mrazivý thriller Every Breath You Take, jenž oplývá zákeřnou psychologickou hrou. Snímek, za kterým stojí nepříliš známý režisér Vaughn Stein, se nedávno představil v oficiálním traileru oznamujícím datum premiéry. V jedné z titulních rolí se objeví Oscarem oceněný herec Casey Affleck.

Příběh se točí okolo uznávaného psychiatra (Affleck), jehož kariéra je náhle ohrožena v okamžiku, kdy si jeho pacientka vezme život. Po ohledání místa činu je sužován výčitkami, zda této tragické události nemohl jako expert v oboru jakkoli zabránit. Stejného názoru je pravděpodobně i starší bratr zesnulé (Sam Claflin), který se záhy začne se zlověstnými úmysly vměšovat do lékařovy rodiny.

Přečtěte si také: Cestou krvavé pomsty se již brzy vydá elitní agent v akčním snímku Without Remorse z dílny Amazonu

V okamžiku, kdy James překročí práh psychiatrova domu, aby se seznámil s jeho manželkou (Michelle Monaghan) a dcerou (India Eisley), začíná mrazivá hra na kočku a myš, jejíž cílem je naprostý rozklad dříve spokojené rodiny Clarkových. Nervy drásající atmosféra na sklonku divokých přírodních scenérií Britské Kolumbie donutí hlavní aktéry přemýšlet o tom, kam až je schopen zajít člověk s neukojitelnou touhou po pomstě pramenící ze ztráty blízkého.

Psychologický thriller Every Breath You Take se objeví ve vybraných kinech a na VOD přesně na Velký pátek, tedy 2. dubna 2021. Ve vedlejších rolích se divákům představí například Emily Alyn Lind, Veronica Ferres nebo Hiro Kanagawa.