Rozchod s vaším romantickým partnerem může být někdy osvobozující. Ovšem někdy z toho může vzejít dlouhá doba konstantního smutku, na který nejde jen tak zapomenout. Přesně o tom bude pojednávat nový španělský seriál od Netflixu, jenž ponese název Čas, který ti věnuji. Showrunnery a režiséry jsou Pablo Santidrián, Ines Pintor a Nadia de Santiago, která navíc ztvárnila jednu z hlavních rolí.

Děj se zaměří na ženu jménem Lina krátce poté, co se rozejde se svým dlouholetým přítelem Nicem. Ale i když se oba rozhodli jít svou vlastní cestou, Lina na svou bývalou lásku stejně nemůže zapomenout, kvůli čemuž se začne trápit. Pořád se musí vracet do šťastných vzpomínek, kdy mezi ní a Nicem bylo všechno v pořádku. Aby na svého tehdejšího milence mohla zcela zapomenout, musí začít znova od úplného začátku. Proto se přestěhuje, bude se pokoušet najít si novou práci, plus rozhodne se dělat věci, ke kterým se nikdy v minulosti nezmohla. Každým dalším dnem se tak Lina snaží na Nica vzpomínat stále kratší dobu. Celý příběh tak bude důkazem toho, že čas většinou opravdu zahojí všechny rány. 

O scénář k desetidílného seriálu se postaral Pablo Fernández, natáčelo se převážně v Madridu a Andalusii. Mimo jiné v něm uvidíme herce jako Álvaro Cervantes, Moussa Echarif, Prince Ezeanyim, Carla Linares, Nico Romero a Cala Zavaleta. Premiéry se seriál na Netflixu dočká 29. 10. 2021.