Pozor! Následující řádky obsahují menší spoilery pro seriál Ms. Marvel.

Minulý týden vyšel poslední díl nového MCU seriálu jménem Ms. Marvel, který se zaměřil na mladou dívku jménem Kamala Khan (Iman Vellani), Američanku s původem v Pákistánu, která už dlouhou dobu má za hrdinku Carol Danvers, taktéž známou jako Captain Marvel. Následně v sobě probudí nadpřirozené superschopnosti, se kterými se pak bude muset pustit do boje s novou hrozbou. Ať už na seriál máte názor jakýkoliv, počítejte se tím, že to nebylo naposledy, co jsme Kamalu v nějakém MCU projektu viděli. Bude totiž hrát jednu ze zásadních rolí v pokračování marvelovky Captain Marvel, ve které opět uvidíme i Brie Larson. Zmíněná herečka si střihla krátké cameo na úplném konci seriálu, kde se také objevila ve svém novém úboru. A jak se zdá, mnohým fanouškům přijde, že je to změna k lepšímu. 

Zmíněné pokračování ponese název The Marvels, přičemž se bude v podstatě jednat o sequel jak pro snímek Captain Marvel, tak i pro seriál Ms. Marvel. Samozřejmě je možné, že jakmile The Marvels vstoupí do kin, ještě dojde k nějakým dalším změnám. Ale to se budeme muset nechat překvapit. Kromě Carol Danvers a Kamaly Khan bude ve snímku hrát velkou roli také Monica Rambeau (Teyonah Parris), která se objevila nejenom jako dítě v prvním díle, ale i v seriálu WandaVision. 

Zcela původně jsme se měli pokračování Captian Marvel dočkat už ke konci zimy příštího roku, ale jelikož snímek potřeboval více času na kompletní dokončení, nakonec si datum premiéry prohodil s třetím Ant-Manem. The Marvels k nám tak se vší parádou dorazí až za rok, tedy 27. 7. 2023.

Co na nový vzhled Carol Danvers říkáte? A jak se vám líbila Ms. Marvel?