Také jste si říkali, že jste sympatickou herečku Cameron Diaz už dlouho v žádném filmu neviděli? Není divu, od roku 2014 se totiž v žádném neobjevila. V roce 2018 navíc oficiálně oznámila, že se odebrala do předčasného hereckého důchodu. Ovšem jak se zdá, moc dlouho v něm nakonec nevydrží, protože herečka se po dlouhých osmi letech vrátí zpátky do akce. Ta poslední slova jsme napsali záměrně, poněvadž snímek ve kterém se Diaz opět objeví, ponese název Back in Action. Bude se jednat o akční komedii od Netflixu, ve které se herečka bude o hlavní roli dělit ještě s Jamiem Foxxem. Ten navíc na svém Twitteru sdílel audionahrávku hovoru s Diaz, kterou si můžete pustit níže. 

Do hovoru se připojí i Tom Brady, legendární hráč NFL, který herečce nabídl, že by jí mohl dát několik rad k tomu, jak se z důchodu zase vrátit zpět. V připravovaném filmu ho ale neuvidíme. O jeho ději zatím nic nevíme, už ale známe jména filmařů, kteří se postarají o režii a scénář. Snímek zrežíruje Seth Gordon, který se zaměřuje především na komediální tvorbu. Natočil tak například filmy jako Šéfové na zabití, Z cizího krev neteče a novodobou verzi Pobřežní hlídky z roku 2017. Scénář sepsal spolu s Brendanem O´Brienem, který se například podílel na tvorbě obou dvou dílů komediální série Sousedi. Mezi výkonné producenty patří lidé jako Datari Turner, Mark McNair a Beau Bauman.

Znamená to tedy, že Cameron Diaz se následně zase začne objevovat i v dalších filmech? To se teprve uvidí. Slavná herečka byla během své kariéry čtyřikrát nominovaná na Zlatý glób, mezi její nejznámější filmy patří například Maska (která její kariéru v podstatě odstartovala), Něco na té Mary je, Shrek, V kůži Johna Malkoviche, Vanilkové nebe a Gangy New Yorku. Naposledy se objevila v komediálním muzikálu Annie z roku 2014. Tak snad to bude comeback se vším všudy!