Herec Channing Tatum otestuje, zda má i scénáristický a režisérský talent. Studio MGM totiž přednedávnem vydalo zbrusu nový trailer na jeho komediální film, který ponese název Dog. Se scénářem mu mimo jiné pomáhal i Reid Carolin, který například napsal snímek Bez kalhot, striptérskou komedii, v níž Tatum ztvárnil jednu ze svých nejvíce ikonických rolí. Nyní však oba umělci spojili síly, aby mohli divákům představit svůj režisérský debut o přátelství mezi bývalým vojákem a jedním hodně veselým psem. 

Film bude sledovat bývalého člena elitní vojenské jednotky Briggse (Channing Tatum), který se ujme belgického ovčáka jménem Lulu. Společně se tak vydají na dlouhou cestu napříč Spojenými státy, aby stihli důležitý vojenský pohřeb Briggsova nejlepšího přítele. Zprvu se ale zdá, že to bude pro Briggse pěkně otravná cesta, Lulu totiž má hodně daleko od spořádaného klidného psíka, který v klidu poslechne jakýkoliv rozkaz. Jednu věc však tato nezvyklá dvojka má společnou. A tou je jejich tehdejší působení v armádě. Lulu je totiž bývalým válečným psem, který si momentálně dopřává odpočinku. I přes počáteční Briggsovu nelibost se tak z obou dvou po čase stanou nerozluční parťáci, přičemž ono přátelství může zároveň Briggsovi pomoci vyrovnat se s traumatem, se kterým se po kamarádově smrti musí potýkat. 

Produkci si vzali na starost Gregory Jacobs, Peter Kiernan a Brett Rodriguez. Kromě Tatuma uvidíme ve filmu ještě herce jako Jane Adams, Kevin Nash, Q’orianka Kilcher, Ethan SupleeEmmy Raver-LampmanNicole LaLibertéLuke Forbes a Ronnie Gene Blevins. I přestože je film klasifikován jako komedie, tvůrci taktéž slibují, že nás čeká velice dojemná podívaná, tudíž doporučují, aby si diváci pro jistotu připravili i kapesníky. V kinech se filmu dočkáme 18. 2. 2022.