Herečka Ruby Rose, která ztvárnila hlavní roli v seriálu Batwoman od CW, to přednedávnem na svém Instagramu pěkně rozjela. V sérii příspěvků začala kritizovat řadu svých bývalých kolegů, přičemž prohlásila, že celé natáčení bylo hrůznou zkušeností. V květnu herečka oznámila, že ze seriálu odchází, kvůli čemuž se hlavní role musela ujmout Wallis Day. V té době však neuvedla důvod, proč se rozhodla od seriálového projektu odkráčet. Mlčení však skončilo přednedávnem, kdy se herečka rozhodla, že světu vyjeví, co za jejím odchodem stálo.

,,Už to stačilo. Celému světu teď řeknu, co se na place stalo.“

V sérii Instastoríček se následně herečka pustila do následujících lidí: Do showrunnerky seriálu Caroline Dries, do jejího hereckého kolegy Dougraye Scotta, plus i do Petera Rotha, který je bývalým předsedou společnosti Warner Bros..

Caroline Dries se údajně na natáčení za celý rok objevila pouze asi jen pětkrát. A zatímco ostatní CW seriály začaly svoje produkce stahovat kvůli pandemii koronaviru, showrunnerka zas všechny hnala, aby seriál co nejdříve dokončili. 

Rose si ale pořádně smlsla na herci Dougrayovi Scottovi, který v seriálu hrál otce její postavy. Podle ní herec na natáčení ublížil jedné kaskadérce, choval se neprofesionálně, plus na place týral ženy a nepřiměřeně na ně křičel. Podle herečky tak byla naprostá noční můra s ním pracovat.

U Petera Rotha si herečka stěžovala, že si údajně najmul soukromého vyšetřovatele, aby ji sledoval. Stejně tak ho osočila z nevhodného chování vůči ženám na place. Rose následně prohlásila, že při natáčení docházelo k řadám vážných poranění, přičemž když se ona sama zranila, Roth vyhrožoval, že kvůli tomu vyhodí celý filmařský tým. 

Oficiální odpověď od Warner Bros. však na sebe nenechala dlouho čekat. Studio si je samozřejmě vědomo všech nařčení, ovšem podle něho ze seriálu herečka neodešla dobrovolně. Dostala totiž padáka.

,,Pravdou je, že studio Warner Bros. se rozhodlo neobsadit Ruby Rose do druhé série Batwoman, a to na základě několika stížností na její chování na pracovišti, které byly rozsáhle přezkoumávány a řešeny soukromě z úcty ke všem zúčastněným.“

Ozval se také herec Dougray Scott, který veškerá očerňování odmítá taktéž.

,,Jak již uvedlo Warner Bros., studio se rozhodlo herečku neobsadit do druhé série Batwoman, protože na ni přišla řada stížností z pracoviště. Absolutně a naprosto odmítám tato hanlivá a poškozující tvrzení, která vůči mně vznesla.“

Jestli bude toto drama pokračovat ještě další sérií příspěvků od Ruby Rose, je prozatím ve hvězdách. Seriálu momentálně běží jeho třetí řada, jejíž první epizoda je už pár dní venku. Návrat původní představitelky Batwoman ale rozhodně za žádných okolností nečekejte.