Před pár dny nám Netflix nadělil trailer na režijní debut oscarové herečky Halle Berry, který ponese název Modřiny (Bruised). Film už měl premiéru v roce 2020 na filmovém festivalu v Torontu, ale na Netflixu se ho my, pouhopouhý smrtelníci, dočkáme až příští měsíc. Čeká nás tak surové a melancholické sportovní drama, ve kterém se Halle Berry mimo jiné ujme i hlavní role ženské verze Rockyho. 

Příběh bude vyprávět o ženě jménem Jackie Justice, zneuznané a nedávno potupně poražené zápasnice MMA, která se rozhodne zápasit v brutálních rinzích podsvětí, aby získala zpátky svou ztracenou slávu. Zároveň ale bude muset zápasit i se svými vnitřními démony, kvůli kterým se momentálně nachází v žalostném stavu. Stejně tak se pokusí opět dát dohromady svůj rodinný vztah se svým malým synem Mannym, kterého před lety opustila. Herečka se údajně do role pohaslé zápasnické hvězdy natolik ponořila, že si během natáčení zlomila dvě žebra, což rozhodně není žádný bebíčko. Její kaskadérský koordinátor Eric Brown prohlásil, že už v minulosti pracoval s mnohými herci, ale Halle Berry je speciální případ, protože do toho dává opravdu všechno.  

O produkci seriálu se stará Basil Iwanyk, který se podílel na tvorbě filmů jako Sicario a John Wick. Film napsala Michelle Rosenfarb, pro kterou to byl její scénáristický debut. Tak snad ono první zfilmované dílo oběma holkám dobře dopadne. Pro Halle Berry to údajně byla ta vůbec nejnáročnější role z celé její kariéry. Filmu se na Netflixu dočkáme 24. 11. 2021.