Netflix konečně vydal oficiální trailer na svůj opožděný špionážní seriál, který ponese název Zpátky z chladu. Podívat se na něj můžete výše. Děj se zaměří na osamělou matku jménem Jenny Franklin (Margarita Levieva), která se snaží žít co nejpokojnějším životem ve Spojených státech. Jednoho dne ji ale nečekaně unesou agenti CIA, aby ji mohli konfrontovat ohledně její minulosti. Jenny je totiž ve skutečnosti bývalou ruskou špionkou, která měla status živé legendy. Byla známá pod přezdívkou The Whisper, přičemž se stala jednou z nejobávanějších agentek v terénu. Za svůj úspěch ale vděčí jistému experimentu, který uskutečnila KGB. 

The Whisper je totiž jedinou agentkou, která onen experiment přežila. Díky jeho následkům tak ruská agentka získala speciální a nevídané schopnosti, což z ní následně udělalo smrtící zbraň. Není zatím přesně jasné, co za schopnosti Jenny přesně ovládá, ale zdá se, že to bude opravdu výjimečná fyzická zdatnost a působivé bojové umění. I přestože ale Jenny už nechce mít se svou minulostí nic společného, nebude mít na výběr. Pokud nebude se CIA spolupracovat, čeká ji doživotní vězení na místě, ze kterého jen těžko unikne. Jejím úkolem bude najít vraha, jehož styl se nápadně podobá tomu, který měla ona sama během svých dní jako The Whisper. Bude tak muset onu tajemnou hrozbu najít a zlikvidovat. Bude to ale opravdu ve prospěch státu? Nebo se jedná jen o osobní pomstu? A dokáže se vůbec Jenny řádně vrátit do bot smrtící agentky, když teď má i rodinu, kterou tím může ohrozit? 

Seriál byl oznámen již na začátku roku 2020, přičemž se z převážné části natáčel ve Španělsku. Následně ale udeřila pandemie koronaviru, kvůli které se samotná produkce o něco protáhla. Showrunnerem a scénáristou je Adam Glass, který se například podílel na úspěšném kriminálním seriálu Odložené případy. Osmidílný seriál na Netflixu odstartuje 28. 1. 2022.