Crunchyroll ukázal trailer na film Burn the Witch od mangaky Tite Kuba. Ten je známý především svojí shounen sérií Bleach. Manga dostala i stejnojmenný seriál, který byl v roce 2012 zrušen ještě než byl zakončen.

To se změní v příštím roce, kdy se anime znovu vrátí na televizní obrazovky. Pokud se ale chcete dostat blíže k originálnímu materiálu, můžete sáhnout po českém vydání mangy od vydavatelství Crew, které po delší pauze začalo znovu vycházet a vypadá to, že se dokončení dočkáme i na této frontě.

Ale zpět k Burn the Witch. Jedná se o příběh, který se odehrává ve světě Bleache. Burn the Witch byl původně vydán jako 62stránkový one-shot vydaný v časopisu Weekly Shōnen Jump v roce 2018.

V tomto roce se taktéž dočkáme ještě čtyřdílné manga minisérie stejného jména. No a v neposlední řadě samozřejmě anime filmu, o kterém je zde řeč.

Burn the Witch se bude odehrávat v Londýně, kde je obyvatelstvo decimováno draky, fantaskními stvořeními, která jsou pro běžnou populaci neviditelná. Existují však lidé, kteří jsou schopni s nimi bojovat. Vybraní jedinci jsou schopni kvalifikovat se na čarodějníky a čarodějnice, aby se s nimi mohli střetnout.

O animaci filmu se postará Studio Colorido (O chloupek, Pokémon: Twilight Wings). Režisérem bude Tatsurou Kawano (Koutetsujou no Kabaneri, Boruto) a scénář napíše Chika Suzumura, která zatím pracovala pouze na půlhodinovém speciálu Kurage no Shokudou.

Film otevře v japonských kinech 2. října/októbra. O den později 3. října se dostane i na streamovací platformu Crunchyroll. Ta však bude oproti verzi, která se bude promítat v kinech, trochu odlišná. Bude přestříhána do tří jednotlivých epizod.