Jednou z nejzajímavějších akvizic při nákupu 20th Century Fox společností Disney je jednoznačně universum postavené okolo komiksových X-Menů, kteří se už alespoň v náznacích začínají objevovat v Marvel Cinematic Universe. A k X-Menům samozřejmě patří i Deadpool, v jehož kostýmů září Ryan Reynolds.

Očekávaný třetí díl by mě dorazit někdy během příštího roku a režie se nedávno ujal Shawn Levy, který s Reynoldsem v poslední době spolupracoval na filmech Free Guy a Project Adam. Oficiální twitterový účet zaměřený na Deadpool filmy vydal zajímavé a vtipné prohlášení. V něm stojí, že právě dotáhli do konce integraci značky, což může znamenat, že v dalším díle bychom opravdu mohli očekávat propojení Deadpoola s MCU. Na to se opravdu těšíme, protože Deadpool má na komiksovém poli několik zajímavých titulů, kde se ostatní hrdinové Marvelu hojně vyskytují. Dočkáme se třeba adaptace komiksu Deadpool Kills the Marvel Universe?

K prohlášení o integraci značky také autor tweetu nezapomněl dodat, že jinak jim z nového filmu zbývá udělat takřka vše včetně příběhu, postav a scénáře. To vše je doprovázeno upravenou fotografií z druhého Deadpoola, kde hraje prim postava Petera (Rob Delaney), plus také spousty značek, které vlastní sám Ryan Reynolds. Můžeme si všimnout bundy Mint Mobile nebo lahve Avalon Ginu.

Jelikož Shawn Levy nastoupil k filmu teprve před nedávnem, tak na nějaké oficiální trailery a informace si budeme muset ještě chvíli počkat, ale je dobré vědět, že není kolem Deadpoola úplné vakuum. Navíc jestli opravdu bude moc Levy s Reynoldsem využít MCU ve svém pokračování, tak bychom se mohli dočkat velmi zajímavého třetího dílu s oblíbeným maskovaným antihrdinou.